Om Roosa

Hej hej!

Här kommer lite information om Roosa:

Roosa eller Copa Romance som hon egentligen heter är ett fyraårigt sto. Hon är 1,62m i hög men känns större eftersom hon är så reslig.

Hon är uppföd i Tyskland och kom till Sverige som 1 åring. Hon togs in av en elitryttare som skulle ha henne, men han blev för lång och sedan sålde henne vidare. Hos nya ägaren red hon mest ut och blev tränad mycket från marken. Redan som 3 åring galopperade hennes ägare på henne barbacka på fält. Tack vare att hon har tränat henne så bra har Roosa blivit otroligt trygg och snäll. De var mycket därför vi vågade köpa en 4 åring för att hon var tränad så bra.                                               Hon bestämde sig senare för att sälja Roosa till någon som ville ta vara på hennes kvalitéer då hon sedan köpte en fin islandshäst. Roosa kom då till Lina Dolk där hon tränade henne och hade henne till försäljning. Åh efter det kom hon till mig 😊

Roosa är en superfin och gullig individ. Personlig och nyfiken. Hon är framförallt superfin och bland den finaste hästen jag någonsin sätt. En framtida stjärna!

Här är Roosas stam: (superfin) 

 

Kommentera här: