Smirre är såld❤️❤️❤️


För exat en vecka sen åkte Smirre iväg i trailern med sin nya ägare och jag tog ett plan dagen efter till Spanien. Känns skönt att bara släppa allt ett litet tag. Att sälja Smirre är nog det jobbigaste jag har gjort. Jag älskar honom mest i hela värden och kommer alltid göra. 

Smirre såldes pågrund av att jag ska gå över till storhäst.
 Han är såld till en väldigt gullig familj där en tjej på tolv år ska ta hand om och rida honom. Hon var väldigt gullig med Smirre och han verkade gilla henne så jag tror verkligen att de kommer gå super bra för dem. Smirre har flyttat upp till kylan  i Norrland, Härnösand. Kul för smirr birr, han älskar ju snön!

Jag minns än idag när vi köpte Smirre och när han kom till oss första dagen. Han lastades ut ur Irmas transport och vi gick in igenom bakdörren in till stallet. När vi öppnade den stora plåtdörren stod alla mina kompisar där på Skånsta Ryttare och ville se min nya ponny. När ägaren som tidigare hade haft honom hade åkt satte vi oss inne i Smirres box och bara kollade på honom och gosade med honom hela kvällen. Samma sak kvällen efter. Första gången jag red på Smirre på hemmaplan kändes det som att vi ägde och var bäst i hela värden för de är en sån känsla Smirre bjuder på. 
Smirre är verkligen fantastisk och han har ett sånt fantastiskt psyke som gör honom så fin! Han har en fantastisk personlighet. 
Jag kommer verkligen sakna Smirre och de gör ont i mitt hjärta att han inte kommer stå i vårt stall när jag kommer hem, men jag vet att Thea kommer ta hand om honom bra så det känns bra!

Jag älskar dig Smirre mest i hela värden och kommer alltid att göra!❤️❤️❤️

Jag önskar Thea och Smirre all lycka till! 

Vad som händer för mig nu återstår att se!
(null)

(null)

(null)

(null)