Snart sätter allt igång!

Hej hej!

 
Just nu sitter jag på tåget påväg hem efter skolan. Idag slutat jag tidigt, min tidigaste dag. Jag slutar nämligen 14:20!! Så skönt. Såna dagar behövs. 
Idag ska jag rida dressage, dressyr på Smirre.
Btw jag älskar att säga dressage, alltså dressyr på engelska. Det känns mer proffsigt, eller vad tycker ni? Alla kändisar skriver ju oftast på engelska på deras Instagram så då blir det väl så atomatiskt. Alla hästord på engelska blir då coola och proffsiga. 
 
Aja, om en vecka börjar allt roligt.
Då börjar programträningar och sen i mars börjar tävlingarna. Mina helgern är fullbokade från och med nästa helg och framåt. Ska bli så kul att allt startar snart. 
Jag är framför allt taggad på alla tävlingar. Jag kommer tävla ganska mycket den här terminen. Det kanske är min och Smirres sista tävlings år så då vill jag ta vara på den. Så nu håller jag tummarna för att allt går bra och att min störta dröm slår in.... Jag har nämligen ett mål som är större än alla andra och som jag vill uppnå mer än allt annat.
- jag vill nå mitt mål -
 
På tal om tävling, jag kanske ska vara med i en Pay and Jump 25 februari. Inget bestämt men kanske kanske. Jag vill och Smirre vill. Måste bara kolla om det krockar med jobb och så måste jag ju börja hoppa igen. Jag har inte hoppat sen hopptävling, länge sen....
Håller även tummarna här att jag och Smirre kommer ställa upp.😄
 
Förresten vad tycker ni om min nya plastrong? Den invigdes förra tävling!