Smirre och Mac

Hej hej!

 

Dom närmaste 14 dagarna kommer Smirre att få ta det lugn. Inte vila, men inte gå allt för hårda pass. Den här veckan kommer han rida ut varannan dag och skritta ut dom andra dagarna.

 

Igår var Smirnoff en aning trött. Han var tagen av solen och det höga tempot vi har hållit dom senast 7 veckorna. Jag menar tävlingen i söndags var på kvicksand, inte konstigt att Smirre inte ville gå fram. 

Jag fick även rida på lila Mac igår. Först skrittade jag en sväng med några andra i stallet som faktiskt var jätte mysigt. Det var vid 7 på kvällen när det är som finast ut, inte för varmt och inte för kallt. Efter det red jag och Mac i 20 minuter i ridhuset. Han var jätte fin och ville verkligen jobba på, dock var även han lite trött men kämpade på då hanns ägare kollade på. Det verkar som att dom flesta hästarna börja bli trötta nu när värmen kommer.

Macs ägare ville att jag skulle testa vad han kunde, hur utbildad han var och allt funkade bra. Han gjorde dom flesta LA:P1 rörelserna jätte bra. Duktig ponny.