Smirre till salu❤️

Med tårarna i ögonen måste jag nu berätta att vi har bestämt oss för att sälja Smirre.❤️ Han är värdens bäst ponny som har ett hjärta av guld!!! Smirre har gjort mina 4 senaste år till mina bästa år i mitt liv. Vi har upplevt saker som jag aldrig kommer uppleva igen. Han är min allra bästa vän som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta.
Smirre säljs pågrund av att jag ska övergå till storhäst. Han söker nu en ryttare som vill utvecklas och ha kul i både hoppning och dressyr. Pågrund av mitt intresse har Smirre gått mest dressyr men ärligt talat så är han nästan lika grym på hoppning då han har en väldigt bra hoppteknik! 
Smirre har ett bra huvud vilket är ett stort plus. Han är klok och vill alltid sin ryttare det bästa. 
Han är perfekt för dig som vill ha en rosettplockar i dressyr i de lokala & regionala klasserna och även hämta hem rosetter i hoppningen.  Med Smirre får man en väldigt trevlig ponny och en riktig bästa vän! Han har allt!
Det här säger jag inte bara för att sälja honom utan jag menar det verkligen. Ärligt talat, hade jag varit yngre hade jag köpt Smirre igen. Han är värdens bästa ponny. En ponny som man har en riktig rolig vardag med. 

Hemmet är viktigare än priset!❤️

För mer information läs Smirres annons på hästnet:

(null)

(null)

(null)